Werken afgerond: vanaf maandag 25 oktober opnieuw doorgaand verkeer mogelijk
De werken op de Wolvertemsesteenweg zitten er op. Het voorbije jaar werkten we aan een gescheiden rioleringsstelsel en een groot bufferbekken, comfortabele fietspaden en beveiligde oversteekplaatsen. Nu de werken achter de rug zijn, is doorgaand verkeer op de Wolvertemsesteenweg opnieuw in beide richtingen mogelijk. De komende dagen verwijdert de aannemer alle omgevings- en werfsignalisatie in en rondom Grimbergen.Feestelijke inhuldiging nieuwe Wolvertemsesteenweg
Onder een stralende herfstzon werd de nieuwe Wolvertemsesteenweg gisteren ingehuldigd in het bijzijn van minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters. Een braderie georganiseerd door de handelaars lokte heel wat Grimbergenaren naar de Wolvertemsesteenweg om samen het einde van de werken op gepaste wijze te vieren.

 

Bedankt voor uw begrip!
De werken aan de Wolvertemsesteenweg waren geen gemakkelijke periode voor u als klant, inwoner of handelaar in Grimbergen. Daar zijn we ons van bewust. We willen daarom alle omwonenden en handelszaken, maar ook de weggebruikers, bedanken voor het geduld en het begrip tijdens de herinrichting het afgelopen jaar.

Bron: nieuwsbrief Wegen en Verkeer Klanten Garage Mertens:

We zijn opnieuw bereikbaar langs de Wolvertemsesteenweg.

De straat is opnieuw open zijn voor het verkeer, en dit in 2 richtingen.

Indien gewenst, je kan ook uw wagen achterlaten op onze parking achteraan. De sleutels van uw wagen kan je te voet, via de straat, aan de receptie afgeven of in de beveiligde brievenbus deponeren.
Zie hieronder om de parking te bereiken.