Klanten Garage Mertens:

Voorlopig zijn we opnieuw bereikbaar langs de Wolvertemsesteenweg.

Einde van de werken voorzien op maandag 25 oktober. De straat zal open zijn voor het verkeer, en dit in 2 richtingen.

Je kan ook uw wagen achterlaten op onze parking achteraan. De sleutels van uw wagen kan je te voet, via de straat, aan de receptie afgeven of in de beveiligde brievenbus deponeren.
Zie hieronder om de parking te bereiken.Info betreft de werken op de Wolvertemsesteenweg.

Vanaf 12 oktober 2020 vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer in samenwerking met de gemeente Grimbergen een deel van de Wolvertemsesteenweg (N211). Tussen het kruispunt met de Brusselsesteenweg (N202) en het bufferbekken aan de Kloosterpoort wordt een nieuwe riolering voor regenwaterafvoer (RWA) geplaatst en de bovengrondse weginfrastructuur volledig vernieuwd. Ter hoogte van de Kloosterpoort breidt Wegen en Verkeer het bufferbekken uit. U ontdekt alle informatie over het project van de Wolvertemsesteenweg in informatiekrant Wegwijzer.Plan van de wegomlegging (klik op foto voor grote afbeelding):Detail van de werken tijdens fase 2 (klik op foto voor grote afbeelding):


 
Algemene info:
Geen autoverkeer binnen werfzone, handelaars te voet bereikbaar.
Nu ook het wegdek tussen huisnummer 98 en het kruispunt met de Brusselsesteenweg opgebroken werd, is er in die zone geen autoverkeer meer mogelijk tijdens de werkuren (tussen 7u en 15u30). Bezoekers of klanten van de handelszaken kunnen zich parkeren op de tijdelijke parking in de Stationsstraat of aan het Fenikshof en via de wandelcorridors de handelszaken bereiken. Opgelet: vergeet je blauwe parkeerschijf niet te leggen want er mag maar 2u geparkeerd worden.